Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses donarà suport als actes commemoratius de l'1 d'octubre

28/09/2018

El ple municipal aprova una moció en aquest sentit

Durant la sessió ordinària del ple municipal s'ha aprovat una moció, presentada per Esquerra Republicana de Catalunya, per donar recolzament institucional als actes commemoratius de la diada de l'1 d'octubre de 2017 organitzades pel CDR de les Franqueses i altres entitats del municipi. 

De fet, des del Comitè de Defensa de la República de les Franqueses ja hi ha convocat un acte, per a aquest diumenge, que arribant des dels 5 pobles convergirà a Llerona. L'acte, titulat "Traurem les urnes a passejar", recorrerà els 7 col.legis electorals del referèndum. A les 10 del matí és sortirà simultàniament des de les Antigues Escoles de Corró d'Amunt i l'Antic Col.legi Bellavista (actual Centre de Formació d'Adults). Des de Corró d'Amunt s'anirà fins a les Antigues Escoles de Marata i es continuarà fins al Consell del Poble de Llerona. L'expedició de Bellavista enfilarà fins a l'Escola Bellavista-Joan Camps, després cap a l'Escola Guerau de Liost i Joan Sanpera i des d'allà cap a Llerona. 

A cada col.legi hi haruà lectura de poemes i cançons, penjada de cartells commemoratius i foto de grup. A Llerona es realitzarà un vermut amb lectura de manifest, videoreportatge i exposició fotogràfica. Al migdia hi haurà botifarrada amb diversos tallers i debats i la tarda començarà amb xocolatada, jocs infantils i música i finalitzarà amb rom cremat.

Arxivat a: Ajuntament
Cartell de la jornada
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)