Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A punt per instal·lar el nou bol a la pista d'skate de Cal Gavatx

26/09/2018

Usuaris i Ajuntament han treballant conjuntament per consensuar l'ampliació de les pistes

L'Ajuntament construirà un nou element a les pistes d'skate de Cal Gavatx. Es tracta d'un bol, un vas de formigó de 1,5 m de profunditat màxima amb formes arrodonides, per a ampliar la capacitat d'aquesta instal·lació esportiva.

Les pistes d'skate es van inaugurar a la primavera de 2014 i, l'augment constant d'usuaris ha fet que es quedin petites. Els usuaris i l'Ajuntament s'han posat d'acord per ampliar-les amb un bol amb una inversió d'uns 48.000 euros per l'obra, una de les inversions sostenibles d'enguany. 

Les Franqueses aposta des de fa temps per aquesta modalitat esportiva i compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions. La més antiga és la de Bellavista, rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, que compta amb tres elements i va ser renovada durant el 2014. Des d'aquell mateix any, el municipi compta amb els 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d'skate de Cal Gavatx. De fet, aquestes pistes han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d'Esports Extrems, el 2014, o el 1r Campionat d'Skate de les Franqueses. Amb l'ampliació de les pistes de Cal Gavatx es vol continuar apostant per una activitat que cada vegada té més practicants al municipi. 

El nou bol tindrà 15 metres de llargària i 8 metres d'amplada en un costat i 7 en l'altre. El fons és arrodonit i està dividit en dues profunditats: 1,2 metres i 1,5 metres. També s'hi instal·larà un desaigua per evitar inundacions quan plogui. El termini d'execució de les obres serà d'un mes i mig, aproximadament.

Arxivat a: Obres i Serveis, Ajuntament
Imatge virtual del nou bol de les pistes d'skate
Imatge virtual del nou bol de les pistes d'skate
Imatge virtual general de les pistes d'skate de Cal Gavatx
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)