Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El programa Entrena la Mitja aplega mig centenar de veïns de les Franqueses

25/09/2018

El programa Entrena la Mitja 2019, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports i el Club A4elKm, comença a córrer en breu. Enguany, gairebé una cinquantena de persones s’han inscrit amb l’objectiu de preparar adequadament i sota la supervisió d’un monitor per fer la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga. 

Les sessions d’aquest programa, que tenen lloc els dilluns, dimecres i divendres de les vuit a les nou del vespre, es van iniciar el passat 24 de setembre. Les dades d’inscrits s’han mantingut altes en els darrers anys, fet que demostra l’interès dels corredors/es per aquest programa que ofereix entrenaments per nivells i dirigits per entrenadors del Club A4elKm, i que s’allargarà fins pocs dies abans de la cursa, que es farà el 24 de febrer de 2019. 

Les inscripcions resten obertes i es poden formalitzar a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports, de 9 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. 

Durant els propers dies es farà la presentació oficial del programa Entre la Mitja 2019 on s’hi esperen corredors reconeguts que aconsellaran i animaran als inscrits a seguir esforçant-se per millorar les seves marques personals. 

Arxivat a: Esports
Cartell Entrena la Mitja 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)