Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Parlem d’envelliment actiu al Consell del Poble de Corró d’Amunt

17/09/2018

Aquest dijous 20 de setembre, a les 19 h, a les Antigues Escoles.

En Ramón Bayés, reconegut psicòleg barceloní, serà l’encarregat d’impartir la xerrada “Envelliment actiu” amb la que es pretén prendre consciència de la importància de les accions de millora de la vida actual i futura de la nostra població gran.

L’Organització Mundial de la Salut va adoptar el terme “envelliment actiu” amb la intenció de transmetre un missatge més complet que el de l’envelliment saludable, fins aquell moment dominant, i reconèixer els factors que condicionen l’envelliment de les persones i les seves possibilitats de viure autònomament més enllà de l’atenció sanitària.

L’envelliment actiu es defineix doncs, segons l’OMS, com “el procés pel qual s'optimitzen les oportunitats de benestar físic, social i mental durant tota la vida, amb l'objectiu d'ampliar l'esperança de vida saludable, la productivitat i la qualitat de vida en la vellesa". 

Si estàs interessat/da en assistir, preguem confirmis assistència al telèfon 938 467 676 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

Arxivat a: Ajuntament
Cartell xerrada "Envelliment actiu"
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)