Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primer pregó 2.0 a les Franqueses

14/09/2018

La façana de l’Ajuntament, escenari per convertir als veïns de Corró d’Avall en protagonistes de l’acte.

La Festa Major de Corró d’Avall arrenca amb força en una de les trobades més multitudinàries, el pregó. Enguany, per primera vegada al municipi, la Comissió de Festa Major de Corró d’Avall ha organitzat un pregó 2.0 on els veïns han estat els protagonistes. Una projecció audiovisual ha congregat desenes de persones a la plaça de l’Ajuntament. En ella, diversos conciutadans han estat entrevistats responent a diverses qüestions relacionades amb el poble; com definiries amb una paraula Corró d’Avall? Quin és el lloc que més t’agrada de Corró d’Avall? Què és el que més t’agrada de la Festa Major?...

En representació de la Comissió de Festa Major, la seva presidenta, l’Eli Rodríguez, ha explicat des del balcó de l’Ajuntament que Corró d’Avall és un poble viu i com la Festa Major la fa el poble, aquest any han decidit passar-li el micròfon a la seva gent.

L’alcalde, Francesc Colomé, per part seva ha agraït la feina de la comissió, així com la de totes les entitats i persones que col·laboren en l’organització de la Festa Major de Corró d’Avall per mantenir vives les tradicions. També ha convidat a sortir al carrer i gaudir col·lectivament de la festa amb molta alegria i germanor. El coet d’inici de festa Major ha conclòs un acte emotiu i ple d’alegria.

El pregó dóna pas al Correfoc infantil i a un seguit d’actes que aposten per la participació juvenil. La nit finalitzarà amb el concert de Miquel del Roig, Doctor Prats i Machine Band.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Pregó de Festa Major de Corró d'Avall 2018
Pregó de Festa Major de Corró d'Avall 2018
Pregó de Festa Major de Corró d'Avall 2018
Pregó de Festa Major de Corró d'Avall 2018
Pregó de Festa Major de Corró d'Avall 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2019 a les 15:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)