Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Gegants de les Franqueses amb la campanya “Pels Valents”

13/09/2018

Donació solidària durant la festa Major de Corró d’Avall.

La III Trobada de gegants es el moment escollit per l’Associació Gegants de les Franqueses per a fer una donació econòmica per donar suport a la campanya d’escuts solidaris sota el lema “Pels Valents”.

La Policia Local de les Franqueses es va adherir a la campanya a principis d’aquest 2018 amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’associació franquesina va realitzar una rifa per a l’adquisició d’un iPad, els diners de la qual han destinat a aquesta solidària iniciativa. Aquest diumenge, 16 de setembre, a les 12.30 h, a la plaça de Can Font,  representants de l’Associació Gegants de les Franqueses faran entrega del donatiu a la Policia Local del municipi.

Arxivat a: Cultura
Escuts solidaris a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2019 a les 15:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)