Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Transport urbà gratuït durant la Setmana Europea de la Mobilitat

10/09/2018

Les Franqueses es suma, un any més, a aquesta setmana i ho fa promovent l'ús del transport urbà i de la bicicleta

A partir de dijous a primera hora es poden recollir les targetes d'autobús gratuïtes al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, tant a Corró d'Avall com a Bellavista. Aquests títols de transport permetran viatjar de manera gratüita en els autobusos urbans i interurbans que circulen per les Franqueses, del 16 al 22 de setembre. Aquesta és una de les iniciatives amb les què el municipi es suma a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. També, i coincidint amb la Festa Major de Corró d'Avall, es celebra la Festa de la bicicleta urbana 2018 que sortirà de la zona esportiva municipal diumenge a les 10 del matí.

Aquesta setmana té com a objectius promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. El lema d'enguany és "Combina i mou-te" i pretén potenciar l'ús i la combinació de les diverses alternatives al vehicle privat.

Les Franqueses ha millorat, en els darrers mesos, la mobilitat amb bus urbà amb la modificació i ampliació dels recorreguts i dels horaris de les línies que circulen pel municipi. També treballa per potenciar l'ús de la bicicleta per als desplaçaments urbans amb l'ampliació del traçat del carril bici per connectar Llerona, el Falgar, el polígon del Congost i el nucli de Corró d’Avall amb els més de 400 metres linials de via al Camí Antic de Vic.

Arxivat a: Obres i Serveis
Cartell
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2019 a les 15:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)