Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La nova biblioteca estarà especialitzada en infància i família

07/09/2018

Més d'un centenar de mestres i professors es troben a l'Escola Colors per inaugurar el curs 2018-2019

Inaugurar la nova biblioteca de Corró d'Avall amb un projecte singular al voltant de la infància, la família i l'educació i consolidar el fons especialitzat en educació i esport a la Biblioteca Municipal de Bellavista són dues de les novetats que el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ha donat a conèixer durant la Trobada Inaugural del curs 2018-2019. L'equipament de Bellavista treballa des de ja fa més d'un any en el projecte Biblioteca de l'esport, recurs per a l'educació amb l'objectiu de ser referent d'aquesta temàtica a través de la creació d'un fons especialitzat, de la realització d'activitats relacionades i de la col·laboració amb entitats esportives. Ara, a pocs mesos de la inauguració de la nova biblioteca de les Franqueses, ja es treballa per a seguir un procès similar al nou equipament però amb l'educació en la infància i la família com a eixos vertebradors.

La trobada s'ha celebrat enguany a l'Escola Colors i ha reunit a més d'un centenar de mestres i professors de tots els centres educatius de les Franqueses. Enguany, el municipi comptarà amb més de 400 professionals per a atendre als centres d'educació infantil, primària, secundària, estudis postobligatoris, centre de formació d'adults i l'Escola Municipal de Música. Precisament l'EMM Claudi Arimany ha estat una de les protagonistes durant la trobada. Aquest centre arrenca aquest setembre un nou projecte que, tot just, ara està presentant. La nova EMM vol ser un centre obert a tothom i convertir-se en centre promotor de la música. 

Durant la Trobada Inaugural del curs 2018-2019 també s'ha donat a conèixer el projecte Comunitat i Escola als nous mestres i professors. 

Arxivat a: Educació
Foto de grup dels assistents a la Trobada Inaugural
José Antonio Aguilera, regidor d'Educació, durant la Trobada Inaugural
Foto de grup dels responsables educatius de l'Ajuntament i dels centres
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/07/2021 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)