Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine a conèixer l'Escola Municipal de Música

04/09/2018

L'equipament celebra demà una jornada de portes obertes amb un tast d'instruments

Demà entre les 17 i les 20 h. l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany obre les portes per a què tothom qui vulgui, alumnes i veïns, puguin conèixer de primera mà els professors i l'equip directiu del centre. Durant la jornada també es farà un petit tastet d'instruments per a aquells que estiguin interessats en començar classes.

Les portes obertes també serviran per resoldre dubtes i conèixer el nou projecte del centre educatiu.

Al mes de setembre també s'han obert les preinscripcions amb les següents dates:

Online a través d'aquest enllaç.
Del 3 al 12 de setembre
 
Presencialment a l’Escola Mpal. de Música
Els dies 3, 5 i 12 de setembre de 17 a 20 h
 
Els nous gestors de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany treballen des de principis de juliol per a què el curs es pugui començar el nou curs.Ja fa un any que el PMCEIJ es va proposar l’adaptació del model de l’escola de música a la realitat formativa actual. Fruit d’aquesta feina va néixer, ara fa uns mesos, el Model de Centre Educatiu i Promotor de la Música. Un document marc tant per a la licitació de la nova gestió com per al futur desenvolupament de l’activitat de l’EMM Claudi Arimany. Aquest text defineix la doble vessant que ha de tenir, a partir d’ara, la docent i la que va més enllà, la promotora, obrint el servei al municipi i a la ciutadania a través de tres línies d’actuació:
•Apropar la música a la ciutadania per motivar la iniciació com a oients o com a músics
•Concebre l’alumne de l’escola de música com a membre d’una comunitat i d’un municipi, fomentant el compromís amb l’entorn.
•Fer de l’EMM un punt de referència tant per a les persones motivades per la música  com per aquell que, a priori, no estan involucrats en aquest món.
 
El nou equip directiu,  Contrapunt, Cooperativa de Músics SCCL, entoma la nova etapa amb la voluntat de continuar la tasca educativa, que fins ara desenvolupava el Liceu, i de desenvolupar la vessant promotora que passa per transformar l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany en l’eix vertebrador musical del municipi. El projecte que s’iniciarà amb el nou curs escolar tindrà un caire grupal i col·laboratiu, amb la creació de conjunts i combos, i amb l’objectiu de dinamitzar el municipi des del punt de vista musical, traient l’escola a les places i als carrers sempre que sigui possible. També és un projecte pensat més enllà dels infants i dels joves, comptant també amb la formació musical per a adults. En definitiva, un canvi de model adaptat a les noves necessitats i realitats.El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’empresa han signat un contracte per 2 anys amb la possibilitat d’una pròrroga de mutu acord de fins a 3 anys més, si ho justifica alguna inversió o millora. 
Arxivat a: Educació
Cartell
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)