Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obres de millora del pont sobre el Congost de la carretera de l'Ametlla

20/08/2018

Les feines obligaran a tallar aquest pas entre el avui, 20 d'agost, i el dia 2 de setembre

15 dies és el temps que la Diputació de Barcelona necessita per millorar els elements de la superestructura del pont sobre el Congost de la BV1433 (la carretera de l'Ametlla).

Durant dues setmanes, en les què la carretera romandrà tallada al pas de vehicles, es realitzaran feines per canviar els actuals sistemes de seguretat i contenció metàl.lics, per petrils de formigó. La instalació d'aquestes peces de formigó, més amples que els guardaraïls actuals, obligarà a augmentar l'amplitud de la calçada del pont. Això s'aconseguirà desplaçant el traçat de l'actual pas de vianants cap a l'exterior amb una estructura voladissa. També es millorarà el drenatge i l'aglomerat del tauler.

Entre el 20 d'agost i el 2 de setembre s'habilitarà un pas alternatiu senyalitzat pels vehicles que circulin tan direcció l'Ametlla com direcció Llerona i es mantindrà obert, en tot moment, el pas de vianants.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Imatges actuals del pont de la BV1433, estructura sobre la què avui s'inicien les actuacions
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)