Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvi de data de les obres de millora del pont sobre el Congost de la carretera de l'Ametlla

09/08/2018

Finalment, les feines obligaran a tallar aquest pas entre el 20 d'agost i el 2 de setembre

Finalment, les obres del pont sobre el Congost de la carretera de l'Ametlla es faran del 20 d'agost al 2 de setembre. Un total de 15 dies és el temps que la Diputació de Barcelona necessita per millorar els elements de la superestructura del pont sobre el Congost de la BV1433 (la carretera de l'Ametlla).

Durant dues setmanes, en què la carretera romandrà tallada al pas de vehicles, es realitzaran feines per canviar els actuals sistemes de seguretat i contenció metàl.lics, per petrils de formigó. La instalació d'aquestes peces de formigó, més amples que els guardaraïls actuals, obligarà a augmentar l'amplitud de la calçada del pont. Això s'aconseguirà desplaçant el traçat de l'actual pas de vianant cap a l'exterior amb una estructura voladissa. També es millorarà el drenatge i l'aglomerat del tauler.

Entre el 20 d'agost i el 2 de setembre s'habilitarà un pas alternatiu senyalitzat pels vehicles que circulin tan direcció l'Ametlla com direcció Llerona i es mantindrà obert, en tot moment, el pas de vianants.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats, Ajuntament
Pont BV1433
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)