Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest cap de setmana batuda de senglar a Marata

03/08/2018

Aquest dissabte 4 d’agost,es farà una batuda excepcional de senglar a Marata, des del voltant de Can Roca fins a Mil Pins. Aquesta actuació comportarà possibles afectacions de trànsit als camins interiors de la zona afectada que es notificaran amb els cartells informatius corresponents. L’horari de la batuda serà de 6 a 11 hores aproximadament.

La cacera a mitja veda es limita a 3 dies 

Els dies  de caça de mitja veda seran els diumenges 19, 26 d’agost i 2 de setembre. L’assemblea de socis de la Societat de Caçadors de Les Franqueses ha decidit reduir de 4 a 3 els dies de caça permesos. 

La caça en el període de mitja veda només es pot practicar en els terrenys cinegètics de règim especial que ho tinguin aprovat en el seu pla tècnic de gestió cinegètica. Es permet la caça de les espècies guatlla (Coturnix coturnix), tórtora (Streptopelia turtur), tudó (Columba palumbus), colom roquer (Columba livia) incloses les varietats domèstiques i híbrids, garsa (Pica pica), estornell vulgar (Sturnus vulgaris), gavina riallera Chroicocephalus ridibundus), gavià de potes grogues (Larus michahellis) i guineu (Vulpes vulpes).

Arxivat a: Ajuntament
Batuda de senglar
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2019 a les 13:03h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)