Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Marxa Nòrdica fa camí a les Franqueses

02/08/2018

El PME organitza aquesta activitat en el marc de la Setmana Europea de l’Esport.

El 30 de setembre tindrà lloc la 1ª Marxa Nòrdica de les Franqueses coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre), una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive” en què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any. 

La 1ª Marxa Nòrdica de les Franqueses, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb col·laboració de Marxa Nòrdica de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l’Esport, pretén potenciar aquesta modalitat esportiva, cada cop més estesa al nostre territori. De fet, el PME va iniciar durant la temporada 2017-2018, el Programa Marxa Nòrdica arrel de la bona acollida del seu programa pilot on més d’un centenar de participants van conèixer de primera mà els nombrosos avantatges d’una activitat apte per a totes les edats i condicions físiques. 

La Marxa Nòrdica va sorgir a Finlàndia com a forma d’entrenament estiuenc per a esquiadors i, en revelar-se com a exercici complet, saludable i fàcil d’entendre, es va estendre per tot Europa ràpidament. 

La Marxa Nòrdica ens aporta múltiples guanys tan a nivell de salut com de millora de la nostra condició física. Més de 50 estudis desenvolupats per investigadors científics internacionals demostren aquests efectes positius.

Si vols apuntar-te a la 1a Marxa Nòrdica de les Franqueses pots adreçar-te a les oficines del PME, a partir del 3 de setembre, o realitzar la inscripció via Internet a www.tictactiquet.com, a partir del 24 de juliol.

Arxivat a: Esports
Cartell 1a Marxa Nòrdica del PME
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2019 a les 13:03h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)