Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa Major de Marata tanca després de dos caps de setmana d'activitats

30/07/2018

Els balls de l'Espolsada i del Pericó han estat un dels protagonistes de la festa

Han estat dos caps de setmana plens d'activitats i en els què la població de Marata s'ha multiplicat de manera provisional. La Festa Major de Marata 2018 ha comptat amb tot tipus d'actes per a totes les edats.

La festa es va iniciar el dia 20 de juliol amb l'estrena de "Terra Baixa", el clàssic d'Àngel Guimerà, de la mà del Grup de Teatre Amateur del Centre Cultural de Marata. L'obra ha tingut un segon passi el divendres 27. El primer cap de setmana de Festa Major ha esta també el moment d'un dels esdeveniments musicals de referència a la comarca, el Maratafolk, que enguany ha comptat amb l'actuació d'en Jonatan Penalba. Els primers dies de la festa també s'ha celebrat el partit de futbol entre maratencs, s'ha menjat botifarra i s'ha tancat amb música.

El segon i darrer cap de setmana de Festa Major de Marata s'ha iniaciat amb teatre. Dissabte ha començat amb el Cros Popular i ha continuat amb la Mostra Infantil d'Arts Plàstiques, els jocs infantils i el ball de festa Major. Diumenge 29 de juliol s'ha llevat amb els actes litúrgics i ha celebrat el vermut amb els tradicionals balls de l'Espolsada i del Pericó al Centre Cultural de Marata. La festa ha tingut una cloenda marinera amb les havaneres del grup Ultramar.

Si entreu aquí podeu visitar la galeria de fotografies d'aquests darrers dies de festa major.

Arxivat a: Cultura
Ball de l'Espolsada
Ball de l'Espolsada
Cros Popular de Marata
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)