Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’EMM Claudi Arimany entoma la nova etapa amb una doble vessant: l’educadora i la promotora

13/07/2018

Contrapunt, Cooperativa de Músics, serà la nova gestora d’aquest equipament municipal de les Franqueses

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses i Contrapunt, Cooperativa de Músics han formalitzat avui el contracte de gestió de l’Escola Municipal de Música per als propers dos anys.

La signatura és el final d’un llarg procés, iniciat fa més d’un any, amb la redacció del Model de Centre Educatiu i Promotor de la Música, com a document marc per a la futura gestió.

La nova empresa gestora entoma la nova etapa amb la voluntat de continuar la tasca educativa, que fins ara desenvolupava el Liceu, i de desenvolupar la vessant promotora que passa per transformar l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany en l’eix vertebrador musical del municipi. El projecte que s’iniciarà amb el nou curs escolar tindrà un caire grupal i col.laboratiu, amb la creació de conjunts i combos, perquè tal i com han comentat els responsables “a tocar s’aprèn tocant” i tindrà, també, l’objectiu de dinamitzar el municipi des del punt de vista musical, treien l’escola a les places i als carrers sempre que sigui possible. També és un projecte pensat més enllà dels infants i dels joves, comptant també amb la formació musical per a adults. En definitiva, un canvi de model adaptat a les noves necessitats i realitats.

El contracte que s’ha signat avui és per a 2 anys amb la possibilitat d’una pròrroga de mutu acord de fins a 3 anys més, si ho justifica alguna inversió o millora.

A l’acte de signatura hi ha assistit l’alcalde, Francesc Colomé, la presidenta del PMCEIJ, Marina Ginestí, el regidor d’Educació, José Antonio Aguilera, el representant de la Contrapunt, Cooperativa de Músics SCCL, Jordi López, el director de l’EMM Claudi Arimany, Joan Anton Romagosa i el dinamitzador comunitari de EMM, Arnau Gómez.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Educació
Signatura contracte Escola de Música
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)