Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Concert en favor de l'ONG Pallapupas

10/07/2018

Cap per Ball i la Big Gand Combo s'uneixen per recaptar fons per a aquesta ONG

El Teatre Auditori de Bellavista acollirà aquest dissabte a les 17 h un concert de folk i swing en favor de l'ONG Pallapupas. Aquesta organització treballa des de l'any 2000 per portar somriures als hospitals i centres sanitaris. La feina la van iniciar a les unitats d'hospitalització pediàtrica gràcies a un grup d'amics, aficionats al teatre, que amb un nas vermell buscaven el somriure dels infants convalescents. Des d'aleshores, els Pallapupas han ampliat el seu radi d'acció a centres i hospitals de salut mental, quiròfans i centres per a la gent gran.

Dissabte la música tradicional del grup Cap per Ball i el swing de la Big Band Combo de Granollers uniran esforços per realitzar un concert on el folk i el swing ajudaran a recaptar fons. L'activitat està organitzada per l'Associació d'Intercanvis Social i Culturals i el preu de les entrades solidàries és de 4 euros que es poden pagar la mateixa tarda.

Arxivat a: Cultura
Cartell del concert benèfic
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 14:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)