Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa Major de Bellavista tanca amb novetats i molta participació

09/07/2018

Guillots i Suats ho donen tot, encara que ja no hi ha competició com a tal

Bellavista ha viscut molt intensament durant 4 dies la festa major. La onada de calor no ha frenat els veïns que han sortit al carrer per celebrar la primera festa major del municipi, les activitats d'aigua, però, també han ajudat a passar les altes temperatures. A més, enguany, aquestes han arribat amb novetats.

La Festa Major de Bellavista ha començat a caminar en dijous, de manera suau, per anar obrint boca amb la caminada nocturna i cinema a la fresca. El matí de divendres ha estat dedicat als més petits amb contacontes, la gimkana i un espectacle d'animació organitzat pels Casals infantils i juvenils. La novetat d'aquest any ha esta el tobogan aquàtic, tot un èxit de participació. Durant la tarda de divendres s'ha realitzat la primera activitat de les colles, la Suada Guillada. Enguany no hi ha hagut competitció pròpiament dita que nomenés una colla guanyadora al final de la festa. Tot i això, les colles de Guillats i Suats han continuant realitzant activitats de competició de manera amistosa. La nit s'ha tancat amb el Concert Jove i la Canya Jove.

Dissabte al matí, les protagonistes han estat les entitats amb diverses exhibicions. També hi ha hagut espai per a una xocolatada i un nova remullada amb la Festa de l'Escuma. A la tarda, nova remullada amb el Correaigua Infantil i Juvenil i després el correfoc i, per acabar, ball per a tothom. 

Diumenge, les exhibicions de l'Escola de Dansa de l'Associació de Veïns han pres l'escenari i ha estat moment, també, de les estirades de tractor infantils i d'adults. Els Encendraires han celebrat els Sanfermines Infernals amb els Toros Embolats de la colla dels Blaus de Granollers i el comitat de festa s'ha celebrat amb l'espectacle de varietats que ha omplert l'aforaments de l'envelat de la plaça Major.

La Comissió de Festes de Bellavista destaca l'alta participació i l'èxit de les noves activitats com el tobogan aquàtic.

Podeu veure totes les fotos a la següent galeria

Arxivat a: Cultura
Animació infantil
Correfoc
Suada Guillada
Presentació de la Festa Major
Tobogan aquàtic
Festa de l'escuma
Arrossada popular
Ball
Correaigua
Correfoc
San Fermines Infernals
Estirada de tractor
Festival de Festa Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 14:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)