Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Can Font ja té preparades les activitats del proper curs

03/07/2018

Les inscripcions s'obre el 3 de setembre

El Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font presenta la programació de cursos i activitats pel primer trimestre del curs 2018-2019. El període matriculació serà del 3 a 7 de setembre pels empadronats a les Franqueses i del 10 al 28 també s'obrirà la matriculació als no residents. Els cursos tenen una quota mensual i cal abonar els drets de matrícula que seran de 21,50 euros. Els cursos programats i que començaran a l'octubre són els següents:

CURSOS PER A ESCOLARS

Juguem en anglès I
Pràctica lúdica de la llengua anglesa per als més petits i de reforç a l’assignatura corresponent per als més grans. Nens de 1r a 6è d’EP. 1 hora setmanal, del 1 d’octubre a juny. Dilluns de 17.30 a 18.30 h. Preu: 22 €/mes.

Juguem en anglès II
Pràctica lúdica de la llengua anglesa per als més joves i de reforç a l’assignatura corresponent per als més grans. Joves d’ESO. 1 hora setmanal, del 3 d’octubre a juny. Dimecres de 17.30 a 18.30 h. Preu: 22 €/mes.

Reforç escolar
Adreçat a nens escolaritzats en algun nivell d’EP. Ha de servir per aprendre a utilitzar tècniques d’estudi i reforçar, fonamentalment, les àrees de llengua catalana i matemàtiques. També, eventualment, aquelles en què cada nen, individualment, vulgui plantejar dubtes o inquietuds. 1 h setmanal, del 2 d’octubre a juny. Dimarts de 17.30 a 18.30 h. Preu: 19 €/mes.

Taller de pintura i dibuix infantil
Per a nens d’educació infantil o educació primària, que ha de servir per a contribuir a educar l’esperit artístic i la imaginació dels nens; també per a passar una estona fent una activitat plaent organitzada. Del 5 d’octubre a juny. Divendres de 17.30 a 19.30 h. Preu: 35 €/mes. Inclou material per valor de 7,10 €/mes.

Laboratori de robòtica per a infants
Utilitzant materials didàctics, de muntatge, sensors i ordinadors, els nens, organitzats en grups de 2 o 3, hauran d’assolir diferents reptes i competir entre els diferents equips per aconseguir un objectiu comú. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Del 4 d’octubre a juny. Dijous de 17.00 a 18.30 h. Preu: 39 €/mes.

Programació de videojocs per a ordinadors (versió infantil)
A partir d’un llenguatge de programació senzill però molt potent planificar i realitzar diferents jocs bàsics per a ordinadors. Inclou, a més de la programació, la preparació de tot el material, com imatges, icones, sprites, comptadors, botons, etc., per a portar a terme el joc. Del 7 d’octubre a febrer. Dilluns de 17.00 a 18.30 h. Preu: 28 €/mes.

Ciència per a infants
Els cursos de Ciències experimentals donen als infants una aproximació al pensament científic. Consisteixen en activitats de diverses branques de la ciència -matemàtiques, física, química, biologia, robòtica, astronomia. Perquè es vagin introduint en el món de la descoberta científica de manera manipulativa i vivencial. Del 9 d’octubre a juny. Dimarts de 17.00 a 18.30 h. Preu: 28 €/mes.

Cuina per a nens i pares
Per a aprendre a cuinar, sol, amb la mare o pare, podent manipular tots els aliments i participar activament de la cuina saludable, ràpida i sana. Divendres 5, 12, 19 i 26 d’octubre de 17.00 a 18.30 h. Preu: 30 € curs per parella.


CURSOS PER A JOVES

Laboratori de robòtica per a joves
Taller de robòtica: el curs proveeix als seus participants de capacitats multidisciplinars d’alt nivell. Utilitzant materials didàctics, de muntatge, sensors i ordinadors, els joves, organitzats en grups de 3 o 4, hauran d’assolir diferents reptes i competir entre els diferents equips aprenent a realitzar programació per mòduls. Durant el curs aprendran per interès propi nocions de física, mecànica, programació, biologia i ecologia. Un cop conclòs el curs, els participants tindran nocions de camps molt variats i hauran adquirit competències en diversos àmbits, a través d’una experiència fresca, innovadora, puntera i gratificant. Per a joves de 13 a 16 anys. Del 1 d’octubre a juny. Dimecres de 18.00 a 19.30 h. Preu: 39 €/mes.


Programació de videojocs per a ordinadors (versió per a joves)
A partir d’un llenguatge de programació senzill, però molt potent, planificar i realitzar diferents jocs bàsics per a ordinadors. Inclou, a més de la programació, la preparació de tot el material, com imatges, icones, sprites, comptadors, botons, etc., per a portar a terme el joc. La finalitat és que els joves interessats a formar-se en el món de l’entreteniment digital, es puguin anar experimentant i preparant. Aquest curs té una durada fins al mes de gener. Per a joves a partir de 13 anys. Dimarts de 18.00 a 19:30 h. Preu: 39 €/ mes.


Disseny de peces i impressió en impressora 3D
L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer als assistents un conjunt d’aplicacions lliures de disseny i formar-los perquè un cop hagin finalitzat les 6 sessions sàpiguen dissenyar peces en 3D i entenguin el concepte i funcionament de la impressió 3D. Els alumnes es podran quedar les peces realitzades. Del 4 d’octubre al 15 de novembre de 2018 (12 hores) Dijous de 17.30 a 19.00 h. Preu: 75 €


Tallers de pintura i dibuix per a joves
Dins de cadascú hi ha un petit artista. Aquest taller serveix per a expressar d’una manera planera i amb l’ajuda de la professora tot allò que sempre hem volgut transmetre a través de la pintura, dibuix o arts plàstiques. Del 8 d’octubre a juny Dilluns de 17:30 a 19:30 h. Preu: 35€/mes.


ACTIVITATS PER A ADULTS


Idiomes
Practiquem anglès I
Curs d’iniciació a l’aprenentatge. Adquisició de coneixements bàsics gramaticals, lèxics i de comprensió (oral i escrita). Adreçat als alumnes que volen començar a aprendre aquesta llengua, nivell Beginner (A1). Durada del 4 d’octubre a juny. Dijous de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem anglès II
Curs en el qual els alumnes consolidaran els seus coneixements bàsics de la llengua  anglesa i progressaran en l’aprenentatge de la seva gramàtica, vocabulari, comprensió (oral i escrita) i d’expressió (oral i escrita). Nivell Elementary (A2). Durada del 8 d’octubre a juny. Opció Tarda: dilluns de 19.30 a 21.30 h. Opció Matí: dimecres de 10.00 a 12.00 h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem anglès III
Curs en el qual els alumnes consolidaran els seus coneixements lèxics de la llengua anglesa i entraran en més detall en aspectes gramaticals. De comprensió (oral i escrita) i d’expressió (oral i escrita). Nivell Pre-Intermediate (A2/B1). Durada del 9 d’octubre a juny. Dimarts de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem anglès IV
Curs de nivell mitjà en el qual es consolidaran els coneixements ja adquirits de la llengua anglesa. Donant per sabut un cert coneixement de la gramàtica, els alumnes ampliaran el seu lèxic i milloraran la seva comprensió i expressió, tant oral com escrita d’aquesta llengua. Nivell  ntermediate (B1.1). Durada del 8 d’octubre a juny. Dilluns de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem anglès V
Curs de nivell mitjà en el qual es consolidaran els coneixements ja adquirits de la llengua anglesa. Donant per sabut el coneixement de la gramàtica, els alumnes ampliaran el seu lèxic i milloraran la seva comprensió i expressió, tant oral com escrita d’aquesta llengua. Nivell intermediate plus (B1.2). Durada del 4 d’octubre a juny. Dijous de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem anglès VI
Curs de nivell mitjà en el qual es consolidaran els coneixements ja adquirits de la llengua anglesa. Donant per sabut el coneixement de la gramàtica, els alumnes ampliaran el seu lèxic i milloraran la seva comprensió i expressió, tant oral com escrita d’aquesta llengua. Nivell Uppet intermediate (B2.1). Durada del 8 d’octubre a juny. Dilluns de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Conversa, lectura i escriptura en anglès
Curs de conversa, lectura i escriptura en anglès amb discussió de textos. Es llegeixen i debaten diversos temes clàssics i d’actualitat amb l’objectiu que els alumnes donin la seva opinió i/o defensin alguna postura envers el tema proposat. L’objectiu és practicar l’anglès, tant parlat com escrit, aprendre vocabulari i adquirir fluïdesa. Aquest curs està adreçat als alumnes que tinguin un nivell mitjà/alt. En el cas que hi hagi prou alumnes per a fer dos grups s’organitzaran per nivells. Durada d’octubre a juny. Dilluns de 19.00 a 20.00 h o 20.00 a 21.00 h. Preu: 20 €/mes.


Practiquem francès I
Curs d’iniciació al francès. Aprenentatge i adquisició de conceptes i vocabulari bàsic. Adreçat a alumnes que volen començar a aprendre aquesta llengua i no tenen coneixements del idioma. 2 hores setmanals, del 2 d’octubre a juny. Dimarts de 19.30 a 21.30h. Preu: 41 €/mes.


Practiquem francès II
Curs de consolidació dels conceptes bàsics del francès i progressió en l’aprenentatge d’aquesta llengua. S’estudiarà la gramàtica amb deteniment, així com més vocabulari, i es consolidaran aquests aspectes amb la comprensió lectora i la creació de textos sobre temes diversos. 2 hores setmanals, del 4 d’octubre a juny. Dijous de 19.30 a 21.30 h. Preu: 41 €/mes.


Alemany Inicial
Curs d’iniciació a l’alemany. Aprenentatge i adquisició de conceptes i vocabulari bàsic. Adreçat a alumnes que volen començar a aprendre aquesta llengua i no tenen coneixements del idioma. Del 4 d’octubre a juny. Dijous de 19.30 a 21.30h. Preu: 41 €/mes


Tallers
Laboratori de Robòtica per adults
El curs proveeix als adults de capacitats multidisciplinars d’alt nivell. Utilitzant materials didàctics, de muntatge, sensors i ordinadors, hauran d’assolir diferents reptes i competir entre els diferents equips aprenent a realitzar programació per mòduls. Un cop conclòs el curs, els participants tindran nocions de camps molt variats i hauran adquirit competències en diversos àmbits, a través d’una experiència fresca, innovadora, puntera i gratificant. Del 4 d’octubre a juny. Dijous de 19.00 a 20.30 h. Preu: 39 €/mes.


Tallers de pintura i dibuix
Dins de cadascú hi ha un artista. Aquest taller serveix per a expressar d’una manera planera i amb l’ajuda de la professora tot allò que sempre hem volgut transmetre a través de la pintura, dibuix o arts plàstiques. D’octubre a juny. Opció A: dimecres de 18 a 20.30 h. Opció B: divendres de 18 a 20.30 h. Opció C: dimarts de 10 a 12.30 h Opció D: dissabte de 10 a 12.30 h. Preu: 42 €/mes.


Ceràmica
El modelatge és una tècnica molt terapèutica i relaxant, en la que es pot desenvolupar la creativitat tant com es vulgui, aconseguint uns resultats molt satisfactoris. Del 9 d’octubre a juny. Dimarts de 18 a 20.30 h. Preu: 42 €


L’aquarel·la. La tinta i l’aiguada
Aprendre a pintar diferents estils d’aquarel·la, conèixer els diferents materials i experimentar amb ells. Assolir els coneixements necessaris per a pintar lliurement 8 Sessions de 2,5 hores cadascuna. Del 8 d’octubre al 26 de novembre de 18 a 20.30h . Preu 102 €.


Taller de restauració de mobles
Els alumnes de cursos anteriors practicaran els coneixements adquirits tot ampliant el ventall i els nous alumnes podran conèixer el material i, en funció de la peça, podran fer un tastet de què és la restauració. Es poden restaurar peces rústiques o decorar mobles, també tractar ferro i metalls variats. Tot anirà en funció de la peça que porti l’alumne. Del 4 d’octubre a juny. Dijous de 18.30 a 21 h. Preu: 42 €/mes. (Material a part, aproximadament. 40 €)


Taller de dibuix i disseny assistit per ordinador
Iniciació a la il·lustració, el dibuix i la pintura, utilitzant tècniques digitals, tant vectorial com imatge de mapa de bits. Utilització dels programes Illustrator i PhotoShop CS5. Del 5 d’octubre a juny. Divendres de 18 a 20 h. Preu: 28 €/mes


Utilització pràctica de la càmera digital. Iniciació a la fotografia
Iniciació a la càmera digital i aprendre a utilitzar-la. Introducció als conceptes de fotografia: velocitat, lluminositat, composició, etc. Curs de 12 hores de durada. Dissabtes alterns del 6 d’octubre al 15 de desembre, de 10.00 a 12.00 h. Preu: 75 €. tot el curs.


Ajusta, modifica i retoca les teves fotos
Introducció a l’ajustament, retoc i manipulació d’imatges, així com a la creació d’efectes especials, utilitzant el programa Adobe PhotoShop. Curs de 20 hores de durada. Del 2 d’octubre al 18 de desembre. Dimarts de 19.00 a 21.00 h. Preu: 102 € tot el curs.


Costura de supervivència i patchwork
El taller respon a les carències en costura bàsica. L’objectiu és realitzar arranjaments bàsics en peces de vestir i de la llar, com per exemple: escurçar les vores (pantalons i faldilles), estrènyer o eixamplar peces, posar cremalleres, construir coixins, estovalles,
etc. Curs d’octubre a juny Opció A: dilluns de 19.00 a 21.00 h. Opció Matí: dimecres de 10.00 a 12.00 h. Preu: 28 €/mes.


Història de l’Art
Curs permanent d’història de l’art, amb visites opcionals a museus de tot l’estat, segons l’oferta del moment. Del 10 d’octubre a juny. Dimecres de 10.00 a 12.00 h del matí. Preu: 29 €/mes.


Història Universal
Curs permanent d’història universal. Una visió al passat per a poder saber on estem i d’on venim. Explicarem la història del món a partir de la Revolució francesa fet que es considera l’inici de l’època contemporània. Del 9 d’octubre a juny. Dimarts de 19 a 21 h. Preu: 29 €/mes.


Informàtica
Disseny de peces i impressió en impressora 3D
L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer als assistents un conjunt d’aplicacions lliures de disseny i formar-los perquè un cop hagin finalitzat les 6 sessions sàpiguen dissenyar peces en 3D i entenguin el concepte i funcionament de la impressió 3D. Els alumnes es podran quedar les peces realitzades. Del 8 d’octubre al 12 de novembre. Dilluns de 19.00 a 21.00 h. Preu: 75 € tot el curs


Introducció a les xarxes socials com a eina de comunicació per a l’empresa i l’autònom
Cada vegada és més important fer-se veure a Internet per a poder posar la teva empresa al mercat. Iniciació a la utilització de les xarxes socials com aparador publicitari per als teus productes o serveis. Dimecres de 18.00 a 20.00 h. Del 10 d’octubre al 11 de desembre. Preu: 102 €


Salut, cultura
Ioga dinàmic
El Ioga dinàmic combina moviment expansiu i meditatiu amb estiraments i meditació, amb la respiració com a nexe de tota la sessió. És un Ioga profund on, després d’activar el cos, la consciència respiratòria ens aquieta la ment i vivim el silenci amb pau i alegria. D’octubre a juny Opció A: dilluns de 18.30 a 20.00 h. Opció B: dimecres de 19.00 a 20.30 h. Opció Matí: dimarts de 10.00 a 11.30 h. Preu: 28,50 €/mes.


Tai-Txi
S’ensenya a conèixer el propi equilibri, la capacitat de moderar comportaments extrems i l’actitud en els nivells mentals i físics. Del 4 d’octubre a juny. Dijous de 18.30 a 20.00 h. Preu: 28,50€/mes.


Tècniques de relaxació i control de l’estrès
Parteix de la consideració que escriure és un ofici, i com a tal, cal conèixer els recursos i les particularitats que li són pròpies. Ens introduïm en l’univers de l’escriptor des de la vessant pràctica i, al mateix temps, desvetllem incògnites, dubtes i mites al voltant d’aquesta figura. Del 5 d’octubre a juny. Divendres de 18.00 a 19.00 Preu: 19 €/mes

Dietètica i nutrició
Introducció a l’alimentació sana. Aprenem a menjar bé. Els beneficis de la bona alimentació i del control de la dieta. Curs de durada trimestral. Es podria repetir cada trimestre o, en el seu cas, realitzar cursos de continuació. Dimarts 9, 16, 23 i 31 d’octubre, de 19h a 21h. Preu: 34 €.


Automaquillatge
Aprendrem a maquillar-nos tenint en compte les faccions del nostre rostre. Amb les tècniques apreses desenvoluparem el maquillatge més adient per al dia, la tarda o la nit. Divendres 16 i 23 de novembre de 19 a 21 h. Preu: 36 €


Cuina actual
Aprofitar la proximitat de les festes de Nadal per donar unes nocions de plats, idees, tècniques i consells basats en la manera de cuinar més moderna i senzilla. Divendres 2, 9, 16 i 23 de novembre de 19 a 21 h. Preu: 30 € tot el curs. Aquest curs es realitzarà en dues edicions més,  primavera i estiu, amb noves receptes.


Taller de tapes
Per aprendre a fer pastissos, pastes i altres dolços. A controlar les proporcions per aconseguir el producte més suau, gustós i gratificant. Divendres 1 i 8 de febrer de 19.00 a 21.00 h. Preu: 15 €

Arxivat a: Cultura
Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)