Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Alumnes de l’Institut Lauro fan una donació econòmica a Maná

21/06/2018

L’associació destinarà els 250 euros al Projecte Nadó.

Un grup d’alumnes de 4t de la ESO de l’Institut Lauro han realitzat una donació econòmica de 250 euros a l’Associació Sociocultural Maná. Els joves, que han estat realitzant diferents activitats per a recol·lectar diners per al viatge de final de curs, han decidit destinar una part dels diners recaptats al Projecte Nadó, una iniciativa impulsada per l’associació i l’Ajuntament de les Franqueses.

El Projecte Nadó neix a l’octubre de l’any passat amb la prioritat de no deixar cap nen sense aliments i material per a la seva atenció i cura. L’objectiu és ajudar a les famílies que, per la seva situació socioeconòmica, necessiten ajut per fer front a les despeses que sorgeixen de l'atenció als nadons de fins a 2 anys. La campanya consisteix a recollir roba, mobiliari, estris de puericultura que la ciutadania ja no fa servir per donar-los un nou servei. A més, Projecte Nadó també preveu la recollida d'aliments i productes d'higiene (bolquers, tovalloletes, sabó...). És a dir, productes de primera necessitat. 

Tots aquells interessats podeu fer les vostres donacions els dilluns, de 9 a 13 hores, i dimecres, de 18.30 a 19.30 hores, al carrer Aragó, núm. 24 de Bellavista. En el cas que aquest horari no sigui viable es pot trucar al telèfon 626 442 337, de dilluns a divendres, de 15 a 19 hores, i concretar una visita. 

Gràcies als alumnes per aquesta iniciativa!

Arxivat a: Educació, Polítiques Socials
Alumnes de l'Institut Lauro i la Nancy López, presidenta de Maná
Alumnes de l'Institut Lauro i la Nancy López, presidenta de Maná
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)