Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Inscriu-te a les activitats esportives de la temporada 2018/2019

20/06/2018

Fins al 29 de juny es podran realitzar les renovacions de tots aquells esportistes que ja han realitzat activitats al PME durant aquesta temporada.

L'esport, per a infants i joves, és font de diversió, d’aprenentatges, de salut i d’amistats. Dedicar dues o tres tardes a l’esport o a l’activitat física, en acabar les classes, és una oportunitat immillorable perquè els vostres fills i filles completin la seva formació personal. 

El Patronat Municipal d’Esports ofereix per a la temporada 2018-2019 activitats molt variades adreçades a totes les edats i capacitats físiques, activitats de bàdminton, bàsquet, handbol, karate, pàdel i tennis. També organitza activitats físiques per a la gent gran i per adults, activitats adreçades a persones amb discapacitat, i activitats específiques d’iniciació esportiva a les escoles del municipi com psicomotricitat, aeròbic i bàsquet. 

Tots aquells esportistes que ja han realitzat activitats al PME durant aquesta temporada i volen gestionar la seva renovació, ho poden fer fins al 29 de juny. Per altra banda, des del 2 i fins al 20 de juliol, i a partir del dilluns 3 de setembre, es podran realitzar les noves inscripcions fins exhaurir les places que quedin de cada grup, a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h, i de 16.30 a 19 h, i divendres, de 9 a 14 h. 

En el moment de realitzar la inscripció a qualsevol activitat caldrà presentar fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i dades bancàries, així com realitzar el pagament de l’equip esportiu, quota del primer trimestre, matrícula, tramitació de la mútua esportiva, despeses de gestió i equipament esportiu. 

Les entitats esportives de les Franqueses també organitzen activitats per completar l’oferta esportiva al municipi. Trobaràs tota la per a la temporada vinent al llibret adjunt.

Arxivat a: Esports
Activitats esportives 2018-2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)