Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

21 artistes internacionals dirigeixen la seva mirada a Catalunya i exposen a les Franqueses

20/06/2018

Les obres s’exposaran del 22 de juny fins al 21 de juliol de 2018 a la galeria d’art Artemisia.

L’Ajuntament aposta per convertir les Franqueses en un referent artístic i per aquest motiu ha signat un conveni de col·laboració amb la galeria d’art Artemisia, que conjuntament amb UPA Gallery ha preparat la mostra fotogràfica “Matisos”.

L’exposició presenta el treball de vint-i-un artistes i vol testimoniar l’impacte de la cultura catalana en artistes de diferents nacionalitats. Les obres parlen dels colors de les banderes, de Gaudí, d’esperança i llibertat... en definitiva, una mostra de la influència que Catalunya ha pogut tenir en artistes de diferents estils, edats i nacionalitats.

Amb l’objectiu de convertir les Franqueses del Vallès en un punt de referència artístic, tant en un àmbit local com internacional, l’Ajuntament ha donat el seu suport per acollir una exposició que dirigeix la seva mirada internacional a Catalunya i que ha fet escala a Florida (base de UPAG) per instal·lar-se definitivament al municipi.

La inauguració de l’exposició serà aquest divendres 22 de juny, a les 20 h.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Exposició Matisos
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)