Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Bisbe de Terrassa visita l'Ajuntament

11/06/2018

La cita s'emmarca dins el cicle de reunions pastorals amb les cinc parròquies de les Franqueses

Josep Àngel Sáiz Meneses, Bisbe de Terrassa, ha acabat avui el cicle de visites a les parròquies del municipi i ho ha fet amb una trobada institucional a l'Ajuntament. Allà s'ha reunit amb l'Alcalde, Francesc Colomé i diversos regidors i amb els quatre rectors de les cinc parròquies de les Franqueses. Sáiz Meneses s'ha interessat per la història del municipi i dels cinc pobles, a més de la història de l'edifici de l'Ajuntament des de la plaça on també s'ha interessat per l'escultura que la presideix. 

Ja dins de l'Ajuntament, el Bisbe, ha signat el llibre d'honor i ha fet un intercanvi d'obsequis amb l'Alcalde. Francesc Colomé li ha explicat l'esforç que les Franqueses està fent a nivell de polítiques socials i d'ocupació i els convenis que signats amb entitats com el Xiprer.  La visita també ha servit per parlar de les obres de renovació i d'ampliació de la Zona Esportiva de Llerona, ja que els actuals terrenys on s'ubica són propietat del bisbat. 

El Bisbe Sáiz Meneses ha realitzat la visita pastoral, aquest cap de setmana,a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida. A Corró d'Avall ha tancat el recorregut per totes les esglèsies de les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament
Intercanvi d'obsequies entre el Bisbe de Terrassa i l'Alcalde de les Franqueses del Vallès
Rebuda del Bisbe de Terrassa a la plaça de l'Ajuntament
L'Alcalde parlant de la història del municipi davant el Bisbe
El Bisbe de Terrassa, Sáiz Meneses, signant el llibre d'honor de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)