Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Oberta la convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer 2018

06/06/2018

Les sol.licituds i la documentació es poden presentar fins el 29 de juny

La convocatòria 2018 dels ajuts al lloguer s'ha obert en règim de competència i s'hi poden presentar tots aquells que paguen un lloguer que no superi els 600 euros mensuals, inclosos tots els impostos imputables al rebut. La renda de la unitat familiar és un dels criteris prioritaris a l'hora de concedir la subvenció i no pot superar en 1,41 vegades l'Indicador de Renda de Suficiència (IRSC). Per tal d'acreditar-ho cal acreditar els ingressos. També és imprescindible, entre d'altres, estar al corrent de pagament i tenir domiciliat el rebut o pagar per transferència. 

L'ajut que es concedeix no pot superar el 40% del lloguer amb un màxim de 2.400 euros mensuals.

Per tal de tramitar l'ajut al lloguer cal adreçar-se al Registre del Consell Comarcal de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. Des d'aquí podeu accedir als enllaços a la informació  i a la sol.licitud i adjunts hi trobareu diversos document.

Arxivat a: Ajuntament
lloguer

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 13:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)