Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prop de 24.000 m2 de terrenys privats per ampliar la zona esportiva de Llerona

01/06/2018

El ple acorda l'aprovació inicial del conveni amb la família Rovira de Villar

Les gestions per a l’ampliació i renovació de la zona esportiva de Llerona enfilen la recta final del procés. El Ple del mes del maig ha aprovat, de manera inicial, el conveni de permuta de 24.000 m2 de terrenys adjacents. Aquestes 24 ha passaran a pertànyer a l’Ajuntament gràcies a un acord amb la família Rovira de Villar, actual propietària, que rebrà un terreny industrial al polígon del Ramassar i un altre a Corró d’Avall, al carrer Anna Maria Mogas.

La futura signatura d’aquest conveni de permuta i la posterior modificació del Pla General permetran ampliar la zona esportiva de Llerona fins a 81.591 m2 i ampliar la part qualificada com a equipaments en 13.000 m2, aproximadament.

Les obres de la primera fase de remodelació de la zona esportiva de Llerona començaran durant aquest mes de juny amb els terrenys ja urbanitzats i arrendats a la parròquia i al Bisbat de Terrassa mitjançant un altre conveni. Són 4575 m2 situats entre el camps de futbol i el camí de Marata a Llerona on es delimitarà el perímetre amb una tanca, s’arranjaran els accessos i els camins, es transformarà una pista de tennis en una de pàdel, s’arranjaran les pistes de petanca, polivalent i la zona infantil i s’intal.larà noves zones enjardinades i enllumenat.

La segona fase de les obres permetran millorar i redefinir usos de l’edifici del Casal Cultural i en una tercera, la que afecta a la majoria de terrenys del conveni de permuta, es crearan noves zones d’aparcament i ampliarà l’espai d’equipaments.

L’aprovació inicial del conveni urbanístic per a l’ampliació dels terrenys de la zona esportiva de Llerona s’ha aprovat durant el ple del mes de maig amb els vots a favor de PDCat-Demòcrates, ILFC-E i PSC-CP i les abstencions d’ERC-AM,  CpF i  PPC.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol dels terrenys de Rovira de Villar
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)