Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Arriba a les Franqueses el Summer Market

29/05/2018

L’Associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses organitza el primer Summer Market del municipi.

Aquest dissabte 2 de juny, la plaça Joan Sanpera serà l’escenari de paradetes d’artesania, alimentació i comerç. L’Associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses (LF Comerç), amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha impulsat aquest format canalitzant i dinamitzant el comerç al municipi.

Aquest és el primer Summer Market que se celebrarà a les Franqueses. Un total de 23 parades d’artesans i serveis, i 4 foodtrucks mostraran la qualitat del comerç local.

L’oferta es complementarà amb la presència de tallers infantils, photocall, música i activitats diverses.

Coincidint amb el Summer Market, les Franqueses acull la Copa Catalunya d’Agility 2018, al Complex Esportiu Municipal de Corró d’Amunt.

Des de l’Ajuntament es destaca la importància de potenciar i promocionar el comerç local i lloar la tasca de LF Comerç al emprendre iniciatives que ajuden a fer poble.

 

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
RdP de presentació del Summer Market
RdP de presentació del Summer Market

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)