Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Atenea" serà el nou nom de l'Escola Bellavista-Joan Camps

18/05/2018

A manca dels darrers tràmits, la deesa grega donarà nom al centre educatiu de primària

Les famílies de l'Escola Bellavista-Joan Camps ja han dit la seva i amb 106 vots han decidit que el nou nom del centre serà Atenea, la deesa grega de la saviesa i la intel.ligència. Amb aquest nom també fan una picada d'ullet a la història. Si abans que els romans, per aquí hi van passar el grecs; abans que l'institut de secundària, el Lauro amb nom de moneda romana, ja es va construir el de primària, que tindrà nom grec.

La decisió del canvi de nom es va prendre en Consell Escolar amb l'objectiu d'aconseguir una denominació amb la que els actuals alumnes es sentissin identificats. Fa molts anys que ja no queden alumnes de les promocions que van viure la fusió entre les escoles Bellavista i Joan Camps. El següent pas ha estat la consulta a les famílies a través d'una votació en la què Atenea ha guanyat clarament amb 106 vots,  pel darrere i en ordre han quedat denominacions com Emocions, Arrels, Milsomriures o Aerenia, pau en llatí.

Ara, cal fer l'aprovació definitiva des del Consell Escolar i que el canvi de nom sigui aprovat en ple municipal.

Arxivat a: Educació
Escola Bellavista-Joan Camps
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)