Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Gorchs organitza el VII Torneig Internacional ATP-WTA en categoria femenina

16/05/2018

El Club Tennis els Gorchs acull l’únic torneig a la comarca d’aquestes característiques i el tercer de tot Catalunya.

Les Franqueses és l’escenari del VII Torneig Internacional ATP-WTA en categoria femenina que organitza el Club Tennis els Gorchs. El torneig, enquadrat dins del Circuit Femení de la ITF, comptarà amb jugadores de nivell al voltant del 250 als rànquing ATP i WTA. 

El campionat, que se celebrarà del 21 al 27 de maig i tindrà una fase prèvia entre el 19 i el 21 de maig, s’ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses, amb la presència de l’ex tennista català, Jordi Arrese, qui va guanyar la medalla d’argent als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. 

El Club Tennis els Gorchs reprèn l’organització del torneig després de sis anys, donant un salt qualitatiu gràcies al pas de 10.000 a 25.000 dòlars en premis per categoria. El torneig aconsegueix reunir, d’aquesta manera, jugadores entre les 200 millors del món. 

En paraules d’Aresse “per aquest tipus de torneigs han passat totes les jugadores internacionals, són iniciatives importants per al tennis femení”. Un clar exemple, és la tennista Garbiñe Muguruza, nomenada millor tennista del 2017, junt a Rafael Nadal per la Federació Internacional de Tenis (ITF). Muguruza es va situar entre les trenta millors del món l’any 2014. 

A nivell comarcal, una de les que ha confirmat la seva participació a la competició femenina serà la Jordan Ortega, membre del club i número 96 del rànquing nacional. 

Des de l’Ajuntament s’ha agraït la feina d’obertura al poble que el Club porta fent des de fa uns 3 o 4 anys i l’esforç per a organitzar un torneig d’aquestes característiques.

 

Arxivat a: Esports
Presentació del VII Torneig Internacional Femení ATP-WTA del Club Tennis els Gorchs
Presentació del VII Torneig Internacional Femení ATP-WTA del Club Tennis els Gorchs
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)