Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 300 persones al 7è Raid Intercicles de les Franqueses

08/05/2018

L'Institut Lauro organitza i lidera aquest esdeveniment per a centres educatius amb formació en Conducció d'Activitats Fisicoesportives en Medi Natural

13 instituts d'arreu de Catalunya s'han acostat enguany a les Franqueses per participar al 7è Raid Intercicles, una competició esportiva itinerant d'orientació i aventura. L'Institut Lauro ha estat l'anfitrió d'aquesta edició del raid implicant-hi els alumnes dels cicles formatius i part del professorat.

La competició ha comptat amb 126 equips formats per parelles en les categories femenina (17), masculina (83), mixta (16) i professorat (10) que han participat en les activitats lúdiques i competitives organitzades. El raid s'ha dividit en dues jornades, la primera de presentació i d'instal.lació a la Zona Esportiva de Corró d'Amunt on s'ha instal.lat el campament i des d'on, el segon dia, ha començat la competició. La primera jornada s'ha iniciat al Centre Cultural de Bellavista amb una sessió informativa i la sortida en bicicleta fins al campament. Allà han realitzat diverses activitats lúdiques.

La segona jornada s'ha iniciat ben d'hora amb la sortida per la competició de diverses modalitats esportives en el medi natural: BTT, cursa a peu, escalada, ràpel, equitació, tir amb arc i slackline. La cursa ha durat 6 hores i ha obligat als participants a orientar-se només amb un mapa i una buixola per completar el recorregut de 44 quilòmetres fins a finalitzar les proves, 157 si les assolien totes. El circuit previst ha sortit de Corró d'Amunt i ha passat per municipis com la Garriga, Cardedeu i Cànoves i Samalús.

Entreu al flickr de l'Institut Lauro per veure totes les fotografies del 7è Raid Intercicles

Arxivat a: Educació, Esports
Participants als 7è Raid Intercicles
Podi del 7è Raid Intercicles
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)