Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vols estudiar batxillerat o cicles formatius? Comencen les jornades de portes obertes

30/04/2018

Els instituts Lauro i el Til.ler a punt per a les preinscripcions de batxillerat i de cicles formatius

Amb el període de preinscripció d'Eduació Secundària ja finalitzat, els institus de les Franqueses inicien aquesta setmana les jornades de portes obertes per al Batxillerat i pels cicles formatius.

L'Institut el Til.ler obre les portes per primera vegada per a la preinscripció de Batxillerat aquest proper dijous. Aquest centre educatiu tindrà durant el curs 2018-2019 la primera promoció d'aquests estudis no obligatoris en les quatre modalitats: ciències i tecnologia i humanitats i ciències socials.

- Jornada de portes obertes de Batxillerat a l'Institut el Til.ler: dijous 3 de maig a les 18 h. Període de preinscripció entre el 14 i el 24 de maig.

L'Institut Lauro també obre les portes per Batxillerat (ciències i tecnologia i humanitats i ciències socials) i pels cicles formatius de grau mig i superior que inclou en la seva oferta formativa.

- Jornada de portes obertes de Batxillerat a l'Institu Lauro: dimecres 9 de maig a les 18 h. Període de preinscripció entre el 14 i el 24 de maig.

- Jornada de portes obertes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Tècnic en Conducció d'Activitas Físiques Esportives en el Medi Natural: dimarts 8 de maig a les 17.30 h. Període de preinscripció del 14 al 24 de maig.

- Jornada de portes obertes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives: dimarts 8 de maig a les 17.30 h. Període de preinscripció del 29 de maig al 7 de juny.

Per a consultar tota la informació sobre les preinscripcions i la documentació necessària al web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Arxivat a: Educació
Preinscripcions a batxillerat i cicle formatius de grau mig i superior
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)