Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Institut Lauro porta a les Franqueses el 7è Raid Intercicles

26/04/2018

280 participants, entre alumnes i professors, 14 instituts i gairebé 100 voluntaris en un circuit de 45 km que sortirà de Corró d’Amunt

El centre agafa el relleu a l’Institut Vedruna de Terrassa per portar a les Franqueses la 7a edició del Raid Intercicles, una trobada esportiva on diferents instituts d’arreu de Catalunya que imparteixen els estudis de cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural, competeixen entre ells. Serà els propers 3 i 4 de maig.

L’Institut Lauro organitza, enguany, aquesta competició multidisciplinar basada en l’orientació, on es preveu la participació de 14 centres d’arreu del territori català, participants. L’organització recau cada any en un institut diferent, havent-se celebrat les sis edicions anteriors a Olesa de Montserrat, Roses, Bagà, Vielha, Manresa.

El raid s’estructura en dues jornades per donar cabuda a la seva doble vessant educativa i esportiva. L’institut ha preparat diverses activitats recreatives que conduiran a tots els participants fins a la zona esportiva de Corró d’Amunt, on s’organitzarà el campament per passar la nit. Els equips posen a prova els seus coneixements adquirits durant el curs i participen en grups de dos per intentar sumar la màxima puntuació en un recorregut dissenyat meticulosament per assolir els diferents objectius de l’activitat, que transcórrer pels municipis veïns de les Franqueses, com Cardedeu, Cànoves i Samalús i la Garriga.

El circuit complert té gairebé 45 km i 940 metres de desnivell. Durant aquest recorregut es realitzaran 7 proves: BTT, escalada, cursa d’orientació, cursa vertical, equitació, tir amb arc i slackline. La competició es realitza en parelles dividida en quatre categories, la femenina, la masculina, la de parelles i el professorat.

Durant la roda de premsa, els organitzadors han destacat les hores i la feina del voluntariat, en la preparació i el mateix dia de la competició. Segon l’Alcalde, Francesc Colomé, “és una bona oportunitat de situar en el mapa les Franqueses, un municipi amb gran tradició esportiva i 40 entitats que s’hi dediquen”.

L’Ajuntament de les Franqueses, el Patronat d’Esports i el Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut col·laboren amb l’Institut Lauro per tal de fer del 7è Raid Intercicles, una experiència enriquidora que permeti als alumnes gaudir del nostre entorn natural.

 

Arxivat a: Educació, Esports
Fotografia de grup davant l'Ajuntament
Organitzadors, regidors i alcalde
Fotografia de grup dels organitzadors i els alumnes de l'Institut Lauro
Roda de premsa del 7è Raid Intercicles
Roda de premsa del 7è Raid Intercicles 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)