Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença l’expedició solidària a Madagascar

19/04/2018

L’AE Ramassa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, ja ha recaptat 17.000 euros

L’expedició de l’AE Ramassà ja és de camí a Madagascar per complir la seva tasca solidària. Aquesta vegada, però, superant totes les expectatives perquè, fins ara, ja han aconseguit recaptar 17.000 euros per adquirir un autobús i facilitar el transport dels infants fins a l’escola. El pressupost del vehicle és d’11.000 euros i es fixaven arribar fins als 15.000, però aquest projecte de cooperació ha tornat a superar totes les previsions. A més, cal tenir en compte que encara queden guardioles per obrir i, per tant, la xifra encara podria augmentar.

Una de les novetats d’aquest any és que l’AE Ramassà ha tancat un acord amb l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès per col·laborar en aquest projecte esportiu i solidari. El consistori ha fet una aportació de 4.000 euros i també s’ha compromès amb la logística per traslladar els 700 quilos de material esportiu i escolar fins a Madagascar. A més, l’expedició d’enguany compta amb la presència institucional del regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado, i el director del Patronat Municipal d’Esports, Josep Campaña. D’aquesta manera el govern municipal es vol comprometre amb un projecte solidari com aquest, que porta el nom de les Franqueses per tot el món a través d’iniciatives humanitàries.

El projecte d’aquest any es porta a terme mitjançant l’ONG catalana Yamuna, que desenvolupa dos projectes a la zona: la Cooperativa de Dones Vehivavy Mihavotra i el Centre Educatiu Mandrosoa. L’expedició serà a Madagascar del 19 al 27 d’abril. Durant la seva estada, el 22 d’abril, l’AE Ramassà jugarà un partit de futbol amb un equip local. I és que un dels objectius del viatge és transmetre coneixements i valors mitjançant l’esport.

Fins ara, l’AE Ramassà ja ha portat a terme viatges solidaris a Etiòpia, República de Benín, Uganda i Camerún. El projecte s’ha anat consolidant al llarg dels anys i, en aquests moments, els organitzadors opten per destinar els diners a iniciatives que serveixin per al desenvolupament de la zona. L’any passat, per exemple, van recaptar diners per construir una biblioteca a l’Escola d’Infermeria que l’ONG Insolàfrica té a Kribi, Camerún.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Expedició del viatge solidari a Madagascar
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 13:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)