Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Joventut de la Faràndula guanya el Premi Votació de l’Espectador del Festival dels Amateurs

16/04/2018

La companyia sabadellenca La Faràndula guanya el Premi Votació de l’Espectador de la 12a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” que ha presentat a les Franqueses, sis espectacles de gèneres i tècniques diferents.

Segons els espectadors, Mentiders ha estat la millor de les obres representades en aquest edició. El premi està dotat de 500 euros i s’ha entregat a la companyia, aquest dissabte durant la cloenda del cicle. Totes les companyies d’aquest 12è Cicle han rebut en concepte de participació 600 euros.

Els membres de Joventut de la Faràndula van pujar a l’escenari del Casal Cultural de Corró d’Avall, el proppassat 8 d’abril, a representar el muntatge Mentiders, una explosiva comèdia britànica, escrita l’any 2002 per Anthony Neilson, dirigida en aquest cas per Albert González.

Durant l’acte de cloenda, l’artista de les bombolles, Pep Bou, ha ofert un espectacle estructurat amb tocs antològics, una impressionat mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills però essencials: el sabó, l’aigua i la música en directe.

La Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs va néixer com una eina de suport a la creació artística amateur en l’àmbit de les arts escèniques, esdevenint un aparador que serveixi per presentar, promoure i difondre la producció local i les noves creacions de grups de teatre i altres col·lectius no professionals de Catalunya dedicats a les arts escèniques.

Arxivat a: Cultura
Entrega del Premi Votació de l'Espectador de la 12a Mostra d'Arts Escèniques "Festival dels Amateurs"
Cloenda amb Pep Bou
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 07:28h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)