Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La setmana que ve, obres a la cruïlla del c. Girona amb Pere el Gran i des d’aquest punt fins al pont de Bellavista

13/04/2018

Les actuacions s’inclouen dins de les obres d'urbanització del tram nord del carrer Girona i tindran afectacions en la mobilitat

Dilluns i dimarts de la setmana que ve, i dins de les obres d'urbanització del tram nord del carrer Girona, es faran actuacions d’arranjament del ferm a la cruïlla del carrer Girona amb el de Pere el Gran (en el costat del terme de les Franqueses del Vallès). Les obres obligaran a fer un tall de la circulació rodada en aquest punt. A més, de dimecres a divendres es procedirà a asfaltar i pintar el tram del carrer Girona, entre el carrer de Pere el Gran i el pont de Bellavista.

Tot plegat obligarà a fer canvis en la circulació de vehicles a la zona. La circulació dels autobusos també es veurà afectada. Els autobusos interurbans es desviaran en sentit sud pel carrer Girona - Primer Marquès de les Franqueses fins al carrer de Francesc Ribas.
Els autobusos urbans de les línies L21 i L6 es desviara dilluns i dimarts pel carrer Girona - Primer Marquès de les Franqueses fins a Pere el Gran per poder accedir a les Franqueses pel pont de Bellavista.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis, Urbanisme i Activitats
Tall trànsit carrer Girona
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 13:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)