Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Després de més de 10 anys, l’Institut Lauro recupera els intercanvis d’estudiants

12/04/2018

Alumnes de Saint Gaudens (França) han estat una setmana a les Franqueses del Vallès

Una experiència molt satisfactòria. Així han valorat alumnes i professors l’experiència d’intercanvi que han fet aquesta setmana amb 20 alumnes de 3r i 4rt d’ESO del Collège Didier Daurat, de Saint Gaudens, a França, amb els estudiants de l’Institut Lauro. Tots han estat d’acord que és una practica que han de repetir en els propers cursos. De fet, ara feia més de 10 anys que l’Institut Lauro no participava en cap intercanvi, després d’haver-ho fet en ocasions anteriors amb centres de països com Dinamarca o França.

Els estudiants francesos van arribar a les Franqueses dissabte, 7 d’abril, i marxaran aquest dissabte, dia 14. Aquest dimecres, però, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el regidor d’Educació, José Antonio Aguilera, han rebut els alumnes a l’Ajuntament per donar-los la benvinguda i explicar-los una mica d’història del municipi. Els alumnes de l’Institut Lauro ja van visitar Saint Gaudens el mes de setembre, però el director del centre, Jordi Orta, ha explicat que intentaran repetir els intercanvis en els propers cursos. Orta ha valorat l’experiència com a molt més profunda que aprendre una llengua perquè suposa viure el dia a dia d’un lloc amb cultura i costums diferents. Durant aquesta setmana, els alumnes francesos han conviscut amb els catalans i les seves famílies. A més, han aprofitat per fer turisme i conèixer l’entorn. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Recepció intercanvi Institut Lauro
Recepció intercanvi Institut Lauro
Recepció intercanvi Institut Lauro
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 13:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)