Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista recupera el servei de perruqueria

03/04/2018

El casal recupera el servei després de tres mesos d'aturada

Els usuaris del Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista han conegut avui a la nova perruquera. La Cristina Pardo agafa el relleu al capdavant del servei de perruqueria i estètica d'aquest equipament. 

A partir d'aquesta setmana el servei estarà obert tots els dimecres i dijous laborables entre les 10 i les 13.30 h per atendre als usuaris que ho necessitin. La nova perruquera té una concessió per a 2 anys, prorrogables a 2 més i oferirà diversos serveis d'estètica, a més de les feines de perruqueria habituals per a homes i dones.

Aquest matí s'ha fet la inauguració oficial de la nova perruqueria que, entre altres coses, també incorpora un espai de jocs infantils per a que els clients puguin hi portar els nets, si s'escau.  Durant la inauguració, la regidora de Gent Gran, Rosa Pruna, ha volgut excusar-se per la suspensió del servei ara fa tres mesos. L'antiga concessionària del servei va renunciar-hi abans de la finalització i durant aquests tres mesos s'ha realitzat el concurs públic per a trobar nova perruquera.

El servei de perruqueria no és l’únic que s’oferta al Casal d’Avis i Centre Social i és que també es disposa d’un servei de podologia, a càrrec de Roman Cutrina, els dimarts i divendres, de 10 a 13 h, sempre amb hores concertades.

Arxivat a: Gent Gran
Cristina Pardo saludant els usuaris del Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)