Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa el nou servei de perruqueria per a la gent gran

22/03/2018

El Casal d’Avis i Centre Social de Bellavista tindrà servei de perruqueria durant 2 anys, prorrogable fins a un màxim de 4 anys.

Després de la convocatòria de contractació del servei de perruqueria per al Casal d’Avis i Centre Social de Bellavista, l’Ajuntament ha concedit la concessió administrativa per a l’explotació del servei en aquest espai. La durada del contracte s’estableix per a 2 anys, prorrogables fins a un màxim de 4 anys. El servei obrirà tots els dimecres i dijous de 10 a 13.30 h i disposarà d’espai d’entreteniment per a infants.

El proper dimarts, 3 d’abril, a les 10 h, al Casal d’Avis i Centre Social de Bellavista, es realitzarà la inauguració i presentació de la nova professional del servei, la Cristina Pardo, perruquera des de 1992.

El servei de perruqueria no és l’únic que s’oferta al Casal d’Avis i Centre Social i és que també es disposa d’un servei de podologia, a càrrec de Roman Cutrina, els dimarts i divendres, de 10 a 13 h, sempre amb hores concertades.

L’Ajuntament dona diversos serveis a la gent gran del municipi

Al mes de novembre, l’Ajuntament va renovar el conveni amb la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la gent gran mitjançant el qual s’ofereix assistència de càtering domiciliari i servei de transport setmanal des de casa fins a la residència per poder gaudir de la bugaderia, del podòleg. Per tal que sigui possible, l’Ajuntament hi aporta anualment 20.000 euros.

Ara fa tres anys, el 2015, l’Ajuntament i la Fundació van signar el primer conveni per tal d’ampliar els serveis de la residència de la gent gran més enllà dels usuaris que hi viuen i el 2016 el conveni es va ampliar amb la creació del servei de càtering a domicili. L’objectiu d’aquest conveni és ajudar a les persones grans de les Franqueses en situació de fragilitat, amb dificultats transitòries o d’envelliment, que necessitin una resposta immediata i que no tinguin prou autonomia per a cobrir-se les necessitats bàsiques.

Arxivat a: Gent Gran
Servei de perruqueria
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 08:34h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)