Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un estiu per a tothom

14/03/2018

Obert el període de sol·licituds per als ajuts a les activitats d’estiu 2018.

L’Ajuntament obre el període per sol·licitar ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials, del 12 al 25 de març, ambdós inclosos.  

Poden sol·licitar aquests ajuts les famílies amb infants i/o joves de 3 a 18 anys, empadronats al municipi, que estiguin en una situació socioeconòmica desfavorable, segons els criteris del Reglament de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials. Els adolescents de 17 i 18 anys podran optar a beca, excepcionalment i de manera justificada, prèvia valoració de l’Àrea de Polítiques Socials.

Segons la normativa, els menors hauran de sol·licitar els casals d’estiu i activitats extraescolars organitzats i/o sota la supervisió del Patronat d’Esports i/o el Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut, a més només podran fer una sola activitat de les que s’oferten.

Tots aquells interessats que vulguin tramitar la sol·licitud ho poden fer: 

  • Electrònicament

Cal adjuntar la documentació necessària i la sol·licitud a una instància genèrica i entrar-ho per la seu electrònica al web de l'Ajuntament, entre els dies 12 i 25 de març de 2018, ambdós inclosos.

  • Presencialment

Cal fer entrega de la documentació necessària a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC), ubicades tant a l'Ajuntament (Corró d'Avall) com a Bellavista Activa (Bellavista). En ambdós llocs es pot recollir el formulari o informar-se més sobre la beca, dins de l'horari d'atenció al públic general (de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h; dimarts i dijous també de 16 a 18 h).

Per a més informació, feu clic aquí.

Arxivat a: Polítiques Socials
Activitats d'estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)