Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament cedeix la Casa de la Mestra i les Antigues Escoles al Centre Cultural de Marata

14/03/2018

L’objectiu és que els veïns puguin fer servir els equipaments per dur a terme activitats culturals

Entre els anys 2015 i 2016, l’Ajuntament de les Franqueses va dur a terme unes obres a la Casa de la Mestra de Marata per millorar les prestacions d’aquest equipament i facilitar així el desenvolupament de les activitats del Centre Cultural. Una vegada ja finalitzades les obres i, tenint en compte la programació que porten a terme els veïns, consistori i Centre Cultural s’han posat d’acord per signar un conveni que reguli aquesta cessió.

Segons aquest acord, l’Ajuntament cedeix al Centre Cultural de Marata l’ús dels equipaments municipals situats al voltant de la plaça del poble: la Casa de la Mestra i les Antigues Escoles. El Centre Cultural es farà càrrec de la cura i la neteja dels dos edificis. En canvi, l’Ajuntament assumirà la despesa del subministrament elèctric i abonarà al Centre Cultural la taxa d’escombraries i l’IBI del seu edifici. El conveni també preveu que l’Ajuntament de les Franqueses pugui dur a terme activitats pròpies al Centre Cultural de Marata.

Tot i que les dues parts han reconegut que han trigat massa a formalitzar l’acord, tots coincideixen que ha de ser l’inici de més col·laboracions. “Aquesta és una vella reivindicació del mossèn. Si algú ha de fer servir aquests equipaments és la gent de Marata. Qui millor per gaudir-los que ells”, ha assegurat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé. “A Marata no només som quatre persones. Som un entorn, un paisatge... Fem les coses perquè estem convençuts i aquest acord ha estat una necessitat que ha sorgit de manera natural. La mateixa activitat ens hi ha portat”, ha assegurant la presidenta del Centre Cultural, Eva Navarrete.

Arxivat a: Ajuntament
Signatura de conveni entre Ajuntament i el Centre Cultural de Marata
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 09:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)