Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La BTT de Corró d’Amunt supera totes les previsions de participació

12/03/2018

Un nou circuit més tècnic i explosiu amb una nova pujada i rampes de fins a 35% de pendent han augmentat l’atractiu de la prova.

La BTT de Corró d’Amunt va batre tots els rècords de participació amb 550 bikers, molts més dels 400 participants, la millors xifra fins ara i la que es preveia per aquesta edició. Les millores introduïdes en el circuit han fet la prova molt més tècnica i explosiva; la nova pujada de 100 metres ha posat a prova la força de tots els bikers, les rampes de fins a 35% de pendent i els nous senders del recorregut han donat el toc de diversió.

La gran participació i afluència de públic han demostrat com aquesta modalitat està més viva que mai. De fet, la tradicional contrarellotge dels darrers anys es va suprimir per destinar tot el pressupost a tornar a tenir una cursa que puntués per a la classificació mundial. Enguany, la cursa ha comptat amb una àmplia participació internacional amb bikers procedents de Colòmbia, Bolívia, Argentina, França i Suècia.

L’Ever Alejandro Gómez i el campió d'Espanya de bike-marató, Ismael Ventura es van disputar la victòria de la categoria reina. Finalment el bolivià Ever Alejandro Gómez va emportar-se l’emocionant triomf. En la prova d’elit femenina la vallesana sub-23, Magda Duran va revalidar el seu triomf de l’any passat després de liderar gran part de la prova.

A més de les categories d’elit a la prova també han competit cadets, júnior, sub-23 i màsters 30, 40, 50 i 60. Podeu consultar totes les classificacions al web de la Federació Catalana de Ciclisme.

La Copa Catalana Internacional Biking Point descansarà ara un mes, abans d’afrontar la prova de Santa Susana (15 abril). El Club Ciclista Corró d’Amunt és el 16è any que organitza una de les proves de la competició impulsada per Ocisport.

 

Arxivat a: Esports
Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt. Foto: Ocisport
Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt. Foto: Ocisport
Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt. Foto: Ocisport
Copa Catalana Internacional BTT a Corró d'Amunt. Foto: Ocisport
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 11:55h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)