Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Xics celebren la Diada d’inici a les Franqueses

12/03/2018

Les colles castelleres de Caldes i de l’Alt Maresme acompanyen als Xics a la plaça de l’Ajuntament.

Les Franqueses ha estat aquest diumenge la plaça d’inici de la temporada de castells per als Xics de Granollers. A la Diada hi ha participat també els castellers de Caldes i els castellers de l’Alt Maresme.

Els Xics han començat l’actuació completant el 3 de 7, repte que els Maduixots de l’Alt Maresme han entomat amb èxit, però que s’ha resistit a la colla de Caldes que després d’un intent amb aquest castell s’han decidit per assegurar la ronda amb el 3 de 6.

A la segona ronda, els Xics ho han intentat amb el 5 de 7, però finalment han completat el 5 de 6. Paral.lelament els de l’Alt Maresme han descarregat la torre de 6 i els de Caldes han completat el 3 de 7.

I per tancar, els Xics s’han quedat amb les ganes de completar el 5 de 7 i finalment han tancat la jornada amb un 5 de 6 i un 4 de 7. Els Maduixots han tancat amb el 3 de 7 i els Escaldats amb el 4 de 6.

Aquesta es la segona Diada de les Franqueses, una Diada que va néixer el 2017 amb la intenció de convertir-se en un clàssic de l’inici de la temporada castellera a la comarca. Podeu veure la galeria d'imatges de la Diada.

Arxivat a: Cultura
Imatge de la diada
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 11:55h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)