Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Segona Diada castellera a les Franqueses

09/03/2018

Aquest diumenge el Xics de Granollers actuen a la plaça de l'Ajuntament

Les Franqueses serà aquest diumenge la plaça d'inici de temporada dels Xics de Granollers. Des de les 11 de matí i acompanyats per les colles de Caldes i de l'Alt Maresme, volen omplir la plaça de l'Ajuntament . 

Els Xics afronten aquesta temporada amb ganes de mantenir el nivell de l'any passat quan van aconseguir descarregar el 7 de 8 a la seva diada a Granollers. Com en tota Diada és important l'assistència tan de públic com gent disposada a fer pinya, el puntal i la clau per poder completar castells de gama mitja i alta.

La jornada castellera començarà a les 11.30 h i les tres colles participants provaran a carregar i descarregar amb èxit tres castells. Aquesta serà la segona Diada Castellera de les Franqueses que va néixer l'any passat amb la voluntat de convertir-se en un clàssic al municipi.

Arxivat a: Cultura
II Diada Castellera a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 11:55h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)