Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corró d’Amunt agafa el relleu a Banyoles a la BTT

08/03/2018

La cursa es farà el diumenge 11 de març i es preveu la participació de 400 corredors.

Corró d’Amunt acollirà per 16è any consecutiu aquesta prova puntuable amb el repte de superar els 400 participants aconseguits l’any passat i consolidar el circuit de camp a través de Corró d’Amunt com a referència pels participants d’aquesta modalitat ciclista.

El proper 11 de març, Corró d’Amunt agafa enguany el relleu a Banyoles en la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point organitzant la segona cursa d’aquest campionat, que porta el títol com cada any, de Memorial Toni Costa.

Ahir dimecres, 28 de febrer, es va presentar en roda de premsa, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, la prova, que consisteix en un circuit llarg de prop de 7 km, al voltant del Turó de Can Bertran.

A la presentació hi va assistir l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (CiU); el regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado (PSC); el representant de la Federació Catalana de Ciclisme, Pere Uyà; el president del Club Ciclista de Corró d’Amunt, Josep Mauri; el gerent de l’empresa Biking Point, Jordi Masferrer; el representant d’Ocisport, Jordi Casablanca; la ciclista, Lídia Fuentes i  la ciclista Magda Duran.

Enguany, la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point té vuit proves. A la de Banyoles i Corró d’Amunt, s’han de sumar les de Santa Susana (15 d’abril), Vall de Lord (28 i 29 d’abril), Barcelona (6 de maig), Girona (10 de juny), Vall de Boí (16 i 17 de juny) i Vallnord-Andorra (1 de setembre).

Arxivat a: Esports
Cartell de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point-Memorial Toni Costa
Roda de premsa de la Copa Catalana de BTT
Roda de premsa de la Copa Catalana de BTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)