Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit durant la Copa Internacional BTT

08/03/2018

Les vies principals de Corró d’Amunt es veuran afectades per aquesta cursa aquest diumenge

El recorregut de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point-Memorial Toni Costa d’aquest diumenge, recorrerà per diferents camins i corriols de Corró d’Amunt i afectarà també la zona esportiva que centralitzarà la coordinació de l’acte.

Durant el desenvolupament de la prova es tallarà la circulació a la carretera de Cànoves BV5151 en el tram entre la cruïlla de Can Suquet i el camí de Cal Ferrer.

Si es circula en direcció Cànoves, el trànsit es desviarà per la urbanització de Can Suquet i, direcció Corró d’Avall s’haurà de circular pel camí de Cal Ferrer fins a l’entrada de Can Suquet.

L’accés a l’estacionament de la zona esportiva es farà pel camí de Can Blanxart, habilitat en els dos sentits de la circulació.

Per qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat, podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938467575, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o xarxes socials Twitter @plfranqueses, Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol d'afectacions a la zona
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)