Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, un model singular de gestió pública esportiva

26/02/2018

Alumnes del Johan Cruyff Institute visiten les Franqueses per estudiar el seu model de gestió i analitzar les diferents instal·lacions esportives del municipi.

Per segon any consecutiu, els alumnes del Màster en Gestió Esportiva del Johan Cruyff Institute visiten les Franqueses per estudiar el seu model de gestió pública esportiva i analitzar les diferents instal·lacions esportives. El divendres al matí, una quarantena d’alumnes van visitar el municipi per conèixer de primera mà el que consideren un model singular de gestió de l’esport.  

La jornada començà analitzant el projecte Biblioteca de l’Esport, recurs per a l’educació, un fons especialitzat en bibliografia esportiva orientada a l’educació. El fons relaciona l’esport amb les disciplines com la filosofia, la socioantropologia, la psicologia o la salut. L’objectiu del projecte és posar en valor els valors educatius de l’esport.

A mig matí, els alumnes van poder fer un tour per algunes de les instal·lacions esportives del municipi. Per finalitzar la jornada, el gerent del Patronat Municipal d’Esports, Josep Campaña, va posar en relleu les particularitats que té el model de gestió pública esportiva del municipi, permetent entrar en un enriquidor debat del més alt nivell entre els alumnes del màster.

Arxivat a: Esports
Visita dels alumnes del Johan Cruyff Institute per estudiar el model de gestió pública esportiva
Visita dels alumnes del Johan Cruyff Institute per estudiar el model de gestió pública esportiva
Visita dels alumnes del Johan Cruyff Institute per estudiar el model de gestió pública esportiva
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)