Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La reforma de la plaça de l'Espolsada enfila la recta final

26/02/2018

Les obres finalitzaran a mitjans de març, avançant així el calendari inicial previst.

Les màquines ja han començat a treballar al primer tram del carrer Sant Ponç, a l'alçada de la carretera de Cànoves. Aquests treballs, que duraran una setmana, afectaran a la circulació de vianants i també al pàrquing situat a la zona. Des del 6 de març a les 10 h al 10 de març a les 20 h, els propietaris de places d'estacionament a l'edifici, situat en el tram del carrer Sant Ponç afectat, no podran accedir amb els seus vehicles. Pel que fa als vianants, s'estan senyalitzant passos alternatius d'accés a la plaça (veure imatge adjunta).

La remodelació de la plaça de l'Espolsada unirà la vorera del carrer Sant Ponç amb la de la plaça amb una plataforma única, fent desaparéixer aquest carrer durant tot el seu recorregut per la plaça i fins a l'encreuament amb el carrer de l'Alba. El pas entre la plaça de l'Espolsada i el parc infantil del carrer de l'Alba també quedarà unificat, tot i que estarà permesa la circulació de vehicles per la cruïlla.

Des de l'àrea d'Urbanisme i Activitats s'ha habilitat una correu electrònic per als veïns afectats per les obres (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tot i que el calendari inicial prevèia tres mesos d'obres, tan l'Ajuntament com l'empresa encarregada s'han compromès a entregar l'obra a mitjans del mes de març, gairebé un mes abans del temps previst.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol amb els itinerari alternatius pels vianants
Zona del carrer Sant Ponç
Cruïlla del carrer de l'Alba amb Sant Ponç
Carrer de Sant Ponç
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 19:15h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)