Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Endevina-la! Un joc d’enginy i llengua als comerços de les Franqueses

21/02/2018

Des d’ara i fins al 17 de març els comerços de les Franqueses tindran als seus aparadors un jeroglífic que farà esprémer l’enginy als seus clients.

L’escriptura mitjançant jeroglífics ha estat present a les escriptures egípcies, anatòliques, maies... Des del dissabte 17 de febrer i fins al 17 de març, també podeu trobar jeroglífics a les Franqueses. 

Endevina-la! És el joc lingüístic per promoure el català d’una manera lúdica i engrescador als comerços del municipi. L’activitat, impulsada per l’Associació de botiguers, comercials i professionals de les Franqueses i el Consorci de Normalització Lingüística, es basa en la col·locació en un lloc visible de l’aparador dels establiments participants, d’un cartell amb un jeroglífic i unes butlletes perquè els clients les emplenin amb la solució corresponent. 

El dissabte 24 de març, a les 11.30 h, a la Plaça Can Font, es farà el sorteig públic dels guanyadors i hi haurà animació i tallers per als més petits. Els premis són:

 

  • Val de 20 euros a sortejar entre tots els participants menors de 12 anys.
  • Val de 50 euros a sortejar entre tots els adults que hi hagin participat.
  • Val de 90 euros a sorteja entre tots els adults que hagin encertat (si la butlleta coincideix amb una d’un premi anterior, se’n triarà una altra).

 

 Animeu-vos i participeu-hi! 

Al tríptic trobareu les bases i la llista dels establiments participants.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
Endevina-la! 2018 les Franqueses

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 08:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)