Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Generalitat licita la connexió entre la Ronda Nord de Granollers i el polígon Congost de les Franqueses

08/02/2018

Es tracta d’un projecte reivindicat durant anys tant per l’Ajuntament de les Franqueses com pels empresaris del municipi

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació del nou vial que ha de connectar la ronda Nord de Granollers amb el Sector V, situat al polígon Congost de les Franqueses del Vallès. Els treballs es liciten per un import d’1,3 MEUR i es preveu que comencin la tardor vinent amb una durada prevista de set mesos.

Aquest nou vial es una reivindicació tant de l’Ajuntament com dels empresaris de les Franqueses per millorar l’accessibilitat i la mobilitat d’aquesta zona.  Es tracta, per tant, d’una obra necessària per potenciar el desenvolupament del sector empresarial  i alhora evitar l’accés dels camions a la zona urbana de Can Calet.

L’obra consistirà en connectar la rotonda a diferent nivell de Francesc Macià de la ronda Nord de Granollers i el Sector V, al marge esquerre del Congost de les Franqueses, travessant amb un pas inferior el terraplè de la via del ferrocarril. El vial tindrà prop de 250 metres de longitud i una amplada total de 12 metres i estarà format per una calçada de 7 metres amb 2 carrils de 3,5 metres i dues voreres de 2,5 metres.

Per travessar la línia del ferrocarril es construirà un calaix de formigó armat. El calaix tindrà una secció de 12 metres d’amplada per 6 d’alçada i una longitud de 30 metres. Es preveu també la disposició d’andanes, baranes i tancament al pont del ferrocarril general amb el calaix i el desplaçament d’un suport de la catenària afectat per les obres.

L’actuació inclou també els moviments de terres, les estructures del ferm, els elements de drenatge, els sistemes de senyalització i de seguretat viària. També s’han previst mesures d’integració en l’entorn, la construcció de diversos murs i la instal·lació d’enllumenat.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Nou vial de connexió entre la ronda Nord i el Sector N de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2019 a les 02:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)