Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses recupera més de 25 tones de roba a través dels contenidors d'Humana

31/01/2018

L'entitat fa balanç de la roba recollida durant 2017 als 6 contenidors que té al municipi

Les dades d'Humana Fundación Pueblo para Pueblo confirmen l'increment dels quilos de roba que les Franqueses aporta any rere any. Els sis contenidors que la fundació té al municipi han recollit durant 2017 més de 25 tones de roba. Aquesta xifra té un alt valor social i mediambiental. Es calcula que aquests 25.300 quiilos de tèxtil es tradueixen en un estalvi de 80,3 tones de CO2 emès a l'atmosfera. 

El 62% de la roba recollida als contenidors es destina a la reutilizació en botigues de segona mà de la fundació o a països africans, el 28% s'envia a plantes de reciclatges i 10% restant es destina a valorització energètica o es destrueix. La recollida de roba s'ha transformat en els darrers anys en la cinquena àrea d'aportació selectiva darrere les d'orgànica, envasos, paper i vidre.

 

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Planta de classificació d'Humana de l'Ametlla del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)