Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Manualitats durant la Mitja per la campanya Tots amb l’Aina

23/01/2018

La Policia Local de les Franqueses, la Garriga i Granollers, juntament amb l’Hospital General de Granollers col·laboren plegats per recaptar diners per l’Aina durant la 32a Mitja Marató.

La prova de la Mitja Marató que se celebrarà el proper 4 de febrer és l’escenari escollit per a la venda de manualitats que permetrà recaptar diners per l’Aina, una nena de 7 anys veïna de la Garriga que va ser diagnosticada de leucèmia el passat mes de novembre.

Des de la creació de la campanya Tots amb l’Aina s’han realitzat diverses accions per recaptar fons, des de donacions de sang i venda de manualitats nadalenques, fins a una botifarrada solidària i el sorteig d’una panera esportiva creada amb donacions de múltiples botigues i clubs esportius de la comarca i el Maresme. En total s’han recaptat 7.000 euros, dels quals s’han entregat 4.000 a l’Institut de Recerca del Càncer Infantil de la Vall d’Hebron i la resta es destinaran a l’adquisició de diversos pals de sèrum pels infants ingressats a la planta d’oncologia del mateix centre.

Els vallesans però no s’aturen en el seu afany per ajudar i ja estan organitzant un torneig de pàdel solidari i un triangular de futbol entre les policies locals de la zona. A més, el proper 25 de febrer a la Garriga, el grup de teatre amateur Komis donarà el 80% de la recaptació de la funció d’aquell dia a la campanya.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Campanya Tots amb l'Aina
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)