Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El II Trofeu de Muixing les Franqueses del Vallès espera superar els 80 participants

16/01/2018

Les proves es realitzaran en dues mànegues, la primera dissabte al vespre i la segona diumenge al matí

El Club Canicrós les Franqueses i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern han presentat la segona edició del Trofeu de Muixing les Franqueses del Vallès. Aquesta prova forma part del calendari oficial de la lliga catalana de muixing, en la modalitat terra. Els organitzadors preveuen superar la participació de l'edició 2017 i passar dels 80 participants en les dues mànegues de la prova. La prova comptarà amb la presència de campions franquesins com Marta Bosch, Ismael Cañas o Carles Andújar i, tot i que encara per confirmar, també es compta amb la participació de figures mundials del muixing com Olga Álvarez, Enrique Vilchez i Víctor Carrasco. L'Alcalde, Francesc Colomé, ha destacat durant la presentació la importància d'aquesta competició i del Club Canicrós les Franqueses en la projecció del municipi a nivell internacional.

Les modalitats de la prova són el canicrós, el bikjoring, el patí i el carro i la primera mànega serà nocturna, dissabte al vespre a partir de les 17 h, i diürna, diumenge al matí a partir de les 8 h. La sortida de la cursa es realitzarà des de la zona esportiva de Corró d'Amunt. Enguany, el Club Canicrós les Franqueses compta amb la presència de voluntaris del grup de Diable els Encendraires i de la Comissió de Festes.

 

Arxivat a: Esports
Foto de grup de la presentació del II Trofeu de Muixing les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)